Posiłki regeneracyjne

Oferta handlowa skierowana jest do firm, które pragną zapewnić pracownikom codzienne posiłki, zgodnie z ustawowymi wytycznymi dla posiłków regeneracyjnych. 
Menu układane jest indywidualnie z tygodniowym wyprzedzeninem na kolejne dwa tygodnie, zgodnie z wymaganiami oraz oczekiwaniami Klienta. 
Zalety opakowań:

  • możliwość podgrzewania w kuchenkach mikrofalowych oraz tradycyjnych piecach do temperatury 120 stopni, 
  • termiczne zabezpieczenie folią, które powoduje, że posiłki z opakowań nie wylewają się, a temperatura jest utrzymywana przez długi czas zachowując doskonały smak. 

Co wyróżnia "Bazar u Koziołka"

  • smaczne i duże porcje, 
  • najwyższej świeżości dania, gdyż przygotowywane są ze świezych produktów, 
  • terminowośc dostaw- 7 dni w tygiodniu zgodnie z wcześniejszą ustaloną godziną, 
  • atrakcyjne warunki finansowe i płatnicze. 

Kucharze z "Bazarku u Koziołka" przykładają dużo uwagi do kuchni, gdyż sami jako gopsodarze lubią dobrze zjeść. Powyższe kryteria powodują, że nasi Klienci są zawze zadowoleni. 

Przykładowe menu:

Propozycja nr 1; menu 5-dniowe (3x treściwa zupa, 2x II danie)

Dzień 1
Zupa gulaszowa z pieczywem 
Dzień 2 
Schab z ziemniakami i kapustą
Dzień 3
Żurek śląski z boczkiem i kiełbasą i bułką
Dzień 4
Potrawka z kurczaka z papryką i ryżem
Dzień 5
Grochówka z kiełbasą i pieczywem

Cena 15,00 zł netto/ porcja

Propozycja nr 2; menu 5-dniowe (2x treściwa zupa, 3x II darnie)

Dzień 1
Zapiekany filet z kurczaka z ziemniakami puree i surówka
Dzień 2 
Zupa gulaszowa z bułką
Dzień 3 
Gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym i z pieczywem
Dzień 4
Żur śląski z kiełbasą, jajkiem i bułką
Dzień 5
Filet rybny panierowany po grecku z ziemniakami i surówką

Cena 16,50 netto/ porcja

Propozycja nr 3; menu 5 dniowe (5xII danie)

Dzień 1
Karminadle z ziemniakami i marchewką z zgroszkiem
Dzień 2 
Schabowy z kapustą i ziemniakami
Dzień 3 
Gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym z ziemniaczanym puree
Dzień 4
Karczek po cygańsku z pieczarkami i ogórkiem kiszonym z ziemniakami pieczonymi i surówką
Dzień 5
Filet rybny panierowany z migdałami i ziemniaczanym puree i suróką

Cena 20,00 zł netto/ porcja 

Propozycja nr 4; menu 5-dniowe (5x zestaw obiadowy)

Dzień 1
Zupa ogórkowa
Filet drobiowy w płatkach kukurydzianych z ziemniakami pieczonymi i surówką
Dzień 2
Potrawka z kurczaka 
Schab w cebuli z maszczonymi ziemniakami i sałatką porową
Dzień 3
Zupa pomidorowa z makaronem
mix grillowy z salsą pomidorową z duffinkai i sałatką z kapustry pekińskiej 
Dzień 4
Barszcz ukraiński 
Medaliony drobiowe z ziemniakami i sałatką porową
Dzień 5
Zupa jarzynowa
Ryba zapiekana z pieczarkami, ryżem i kapustą kiszoną

Cena 22,00 zł netto/ porcja 

Zupa z wkładką miesną- do wszystkich jest już skalulonwane pieczywo, chleb lyb była:
Żyrek śląski z kiełbasą
Bogracz
Zupa gulaszowa
Kwaśnica z żeberkiem
Potrawka z kurczaka
Grochówka na wędzonce z kiełbasą
Zupa meksykańska
Strogonow
Flaczki wołowe

Cena 11,00 zł netto/ porcja 500ml

Podane ceny zawierają opakowania, sztućce oraz transport.
Powyższe menu oraz ceny są poglądowe, starając się o jak najwyższą jakość obsługi, menu układane jest w systemie na kolejne 15 dni roboczych i konsultowane z naszym dietetykiem. Staramy się dostosować do potrzeb i oczekiwań naszego Klienta. 

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku do piątku od godz. 8:00 do 18:00 pod numerem telefony 664-368-828 i 698-713-703